Häng med på fortbildning på stranden!

Är du låg- eller mellanstadielärare och vill ha stöd och verktyg att undervisa om havet i både klassrummet och på stranden? Då är Barnens havs fortbildningskurser om havet och dess miljö något för dig!

Barnens_hav

Foto: Helena Lundmark.

Barnens hav är ett ämnesövergripande läromedel för årskurs 1-6 om allt som gömmer sig i det stora blå. Materialet är framtaget av Naturskyddsföreningens havsnätverk. Fortbildningskurserna ger lärare utbildning, övning och stöd i undervisning om haven och deras miljö, både teoretiskt och praktiskt. Genom kursen får du de redskap du behöver för att ta med eleverna ut för en härlig dag i naturen samtidigt som de lär sig en massa om havet och allt spännande som finns under ytan.

Kurserna har varit mycket uppskattade av de lärare som tidigare gått dem och i år har vi dessutom utökat kursutbudet, från att bara hålla till på östkusten har vi nu hela tre kurstillfällen även på västkusten! Så ta chansen att få några härliga dagar i skärgården tillsammans med nya kollegor du kan inspireras av och byta erfarenheter med samtidigt som du av våra duktiga kursledare får verktygen du behöver för att på ett bra och pedagogiskt sätt kunna ge en rolig och lärande undervisning om havet!

> Här kan du läsa allt om fortbildningen och anmäla dig!

Texten i detta inlägg är skriven av Elin Nannstedt, samordnare för Naturskyddsföreningens havsnätverk.