Hurra för placeringen för vår rektors-annons i Dagens Samhälle!

Direkt efter listan med Skolsveriges 50 mäktigaste! Alla Sveriges rektorer och skolchefer som får tidningen idag 15 maj,  borde lägga märke till annonsen för Energifallet. Vi annonserar inte så mycket i print men vi har valt att göra det i Dagens Samhälles årliga skolspecial som kommer ut idag i stor extraupplaga. Alla rektorer och beslutsfattare i skolfrågor får temanumret i ett personligt kuvert idag, och ingen kan väl motstå topplistor…  Eller vad tror ni? Och läser man topplistan så går det inte att undgå vår annons. Hihi.

Frågan är om rektorn på er skola är tillräckligt avstressad och uppmärksam för att förstå klurigheten med den tappade bokstaven? Eller kommer vederbörande att tro att vi på Naturskyddsföreningen inte kan stava …?  Ser du vad som har hänt med det tappade R:et?

Rekorsannons DS maj 2014

Dagens Samhälles skolspecial 15 maj 2014. 

Energitjuvar i alla bemärkelser är ju något negativt, men vi som jobbar med Energifallet är barnsligt förtjusta i övningen Stoppa energitjuvarna med tillhörande  illustrationer.  Allas första reaktion brukar vara ett leende… och dom som noterar tandställningarna brukar bli extra förtjusta. =)

energitjuvar

Lilla blå enerigtjuven är ganska måttfull, den mellanstora lila är ganska glupsk och den stora röda är en omättlig energislukare!

energitjuvsdräkten

På Skolforum i höstas gjorde vi succé med vårt stora monster som glada frivilla turades om att studsa runt i på hela mässan.

Energitjuvarna ingår i en övning för ungefär F-åk 4 eller 5. Lärarhandledning och kopieringsunderlag finns på Energifallet.se Hoppas att hela din skola börjar planera för att arbeta med Energifallet till hösten och att rektor är med på tåget så att hållbar utveckling kommer in i alla ämnen, men också att ett medvetet miljötänk blir synligt i hela skolan.

Glada hälsningar från

Energifallets projektledare/Helena Lundmark