Jobba hemma den 8 februari

Färre resor är bra för klimatet, vare sig de är korta eller långa. Därför tycker vi att det är ett bra initiativ av Microsoft att införa Jobba hemma-dagen. Bengt Littorin aka @havspappan på Twitter, är en person som arbetat med idén om att företag och organisationer kan arbeta mer effektivt på distans. Inte bara när ekonomin eller tiden inte räcker till för resor, utan som verktyg för att faktiskt utveckla verksamheten. Vad kan man göra när avstånd saknar betydelse?

På jobba hemma-dagen den 8 februari kommer han att hålla ett webinar på det temat. Det finns några få platser kvar, så anmäl dig direkt om du vill vara med.

Webinariet är ett i en serie av webinarier som går under namnet Swedish socialmedia webinars.

Dela

Kommentera

One thought on “Jobba hemma den 8 februari

  1. Pingback: Sanne skriver

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *