Fjäderholmsteatern ger ekopengar och medlemsrabatt

Fjäderholmarna är en ö i Stockholms innerskärgård som är lätt att ta sig till från Stockholms city. På ön finns ett antal resturanger, kiosker, badplatser, picknickplatser och inte minst – en teater – Fjäderholmsteatern.

Runt midsommar drar de upp ridån för sommarens föreställningar och erbjuder alla medlemmar i Naturskyddsföreningen 20 kr rabatt på biljettpriset. På sommarens repertoar finns åtta olika pjäser för olika smaker, varav ett flertal är riktiga klassiker, som Hemsöborna av August Strindberg (i passande miljö) och Trollflöjten av Mozart. En del av biljettintäkterna från sommarens teaterföreställningar kommer att gå till vårt arbete med att öka andelen ekologiskt i Sverige. Så ut och kultivera er nu Stockholmare, och Stockholmsturister, mer kultur och mer ekologiskt, det är som man brukar säga: ”win-win”.

Innan midsommar, den 1-2, 5-9 och 12-16 juni satsar Fjäderholmarna på att skapa upplevelser för barn i åldrarna 2-12 år, för då är det Fjäderholmsfestival. Vi kommer att ha folk på plats även där. Kom förbi och delta i vår quiz om Vilda grannar (alltså om djuren som lever i vår absoluta närhet, till exempel de som surrar). Vi ska se till att de också packar ner medlemsblocket och i bästa festivalanda trolla alla ickemedlemmar till medlemmar.