Klimatmaxa pengarna – Naturskyddsföreningen i Almedalen 2015

Nu är Naturskyddsföreningens program för årets Almedalsvecka klart. Årets tema är ”Klimatmaxa pengarna”, och vi bjuder in till över 30 intressanta seminarier och diskussioner på vår scen på Donners Brunn. Den röda tråden är hur vi ska få pengarna att arbeta för klimatomställningen istället för emot. Det blir samtal om gröna investeringsbanker, fossilfria kapitalplaceringar, ekonomiska framtidsvisioner och en väldig massa annat.

Vi avslutar varje eftermiddag med ett ”fossilbabbel” där partiernas ekonomiskpolitiska talespersoner kommer för att samtala kring ekonomi och klimat.

Hela programmet finns här

Givetvis finns Naturskyddsföreningen också representerad på en mängd seminarier som arrangeras av andra, håll utkik i Almedalsprogrammet!

På torsdageftermiddagen den 2 juli kl. 17 arrangeras en manifestation för att lämna fossilbränslena i marken. Naturskyddsföreningen är en av flera medarrangörer.