Tryckta Energifallet 7-9 lärarhandledningar slut!

7-9 slut

Nu  finns det  inte fler 7-9 lärarhandledningar att beställa, och troligen kommer vi inte att trycka nya. Alla övningar och allt material som hör till ligger på webben, på energifallet.se. Om du vill ha en övning på papper så rekommenderar vi tills vidare webbläsaren Chrome eller Explorer (ctrl + P), det blir jättebra. Vi håller på och testar övriga webbläsare och ska ta fram en skriv- ut-knapp som ska läggas in på alla övningar.

En bra utveckling av Energifallet,  är att vi snart kommer att ha alla läroplanskopplingar tydliga (och möjliga att skriva ut) på webben till varje övning. Så här ser läroplanskopplingarna ut för Solcellslabbet åk 7-9.

Screenshot 2014-03-18 18.57.15

(Klicka på bilden för att få bladet större, tyvärr blir den suddig här på bloggen…) 

Högstadielärare i Borlänge fick tycka till om läroplanskopplingarna förra veckan, och responsen var överväldigande positiv. Vi vill på alla sätt och vis göra läromedlet Energifallet så användarvänligt och lättillgängligt som möjligt, så tveka inte att komma med förslag på förbättringar. Maila gärna mig på helena.lundmark@naturskyddsforeningen.se eller kommentera på fb-sidan under det här inlägget.

Energiska hälsningar, Helena Lundmark – projektledare för Energifallet.  (till övningarna)