Sommarpresenter för en ljusnande framtid

Nu finns många tillfällen då en fin present passar bra. Ge då bort något som betyder mycket och som gör skillnad! Naturskyddsföreningens hyllningsgåva, medlemskap eller andel i solcellsbygge är presenter som är precis så bra.

Under våren händer mycket. Det är studentuppvaktning, kollegan som fyller jämt och så har du turen att vara bjuden på systerdotterns bröllop i juni. Förutom det är du ansvarig för presentinköpet till barnens lärare.

Det är roliga och trevliga händelser och man vill gärna ge bort ett fint minne och en bra present till jubilaren. Våra förslag passar för olika tillfällen. Det är hyllningsgåva, ett medlemskap i Naturskyddsföreningen och ett bidrag till byggandet av en solcellsanläggning som inkluderar ett bidrag till vårt klimatarbete.

Presenten kanske ska gå till en person som har ett engagemang för klimatfrågor och som tycker att solceller är en spännande teknik. Eller så vill du ge ett fint gåvobevis till ett barn som ska döpas eller ha en namngivningsfest.

Vi lovar att de presenter vi erbjuder gör nytta för djur och natur. Presenten blir även en gåva för att framtida generationer ska få uppleva naturen i sin bästa form. Vad du än väljer kommer du och mottagaren känna att ni gör en investering för en ljusare framtid.

Stöd Naturskyddsföreningen och köp dina presenter hos oss: http://www.naturskyddsforeningen.se/stod-oss/presenter/

TACK!

One thought on “Sommarpresenter för en ljusnande framtid