Vad bankar ditt hjärta för?

Det här är ett viktigt meddelande inför alla hjärtans dag.

Eller snarare en viktig fråga. En fråga som fler borde ställa sig oftare. Om fler gjorde det oftare kanske världen skulle se annorlunda ut.

Imorgon är det inte hjärnans dag, eller magens dag. Det är hjärtats dag. Fundera på vad ditt hjärta mår allra bästa av och kommentera här nedanför.

Skulle ditt svar ha någon form av relation till barns framtid, rättvisa över landsgränser, långsiktig, harmonisk och estetisk livsstil så rekommenderar vi också att du tar steget och blir medlem i Naturskyddsföreningen just idag. Det är nämligen i grund och botten det vi jobbar för.

Vi säger det kanske inte så ofta, men det är i alla fall därför jag går till jobbet på morgnarna.

Med vänlig hälsning från Mona Wallin, webbredaktör på Naturskyddsföreningen och medlem sedan… ja, jättelänge.

Bilden har vi fått låna av Melanie Cook i Australien.

3 thoughts on “Vad bankar ditt hjärta för?

Kommentering är stängd.