Vi klimatmaxar med Neil Young

I vår kampanj Klimatmaxa! har vi bett er att skicka in bilder för att visa ert stöd för en betydligt tuffare svensk klimatpolitik. I höst ska vi uppvakta regeringen med alla dessa fina bilder. Här kan du se några av dem, i en snygg kortfilm med musik från klimataktivisten och artisten Neil Young som uppmanat folk jorden runt att använda hans nya låt ”Who’s Gonna Stand Up? (and Save the Earth)” för att sprida uppmärksamhet om hoten mot planeten. Naturskyddsföreningen hakade på:

Håll ögonen öppna så ser du musikerna Stefan Sundström, Georg Riedel, Tina Ahlin, Amanda Hollingby Matsson, Janne Schaffer och INVSN. Och kanske hittar du även någon vän eller aktiva medlemmar i Naturskyddsföreningen?

Vill du också att Sverige ska bli ett föregångsland när det gäller klimatet? Bra! Vi kommer att fortsätta samla in bilder ända fram till hösten 2015. Fota ditt X, lägg upp i sociala medier och tagga med #klimatmaxa eller skicka till webb@naturskyddsforeningen.se