Hur mobiliserar vi för omställning?

Är du också otålig och frustrerad över hur sakta miljöarbetet går?

Trots stora hot och enorma möjligheter att ställa om samhället till en hållbar utveckling händer väldigt lite.

Visst kan vi räkna hem segrar på flera områden och i många fall går det åt rätt håll – det ska vi glädja oss åt – men flera trender pekar i fel riktning. Klimatförändringarna och förlusterna av biologisk mångfald är två exempel.

Det är därför viktigt att mobilisera fler människor i miljöarbetet. För att öka tempot i föreningens arbete och för att utveckla våra strategier så bjuder vi in alla medlemmar till en serie regionala rådslag.

Vi behöver många engagerade som når långt ut i samhället, vi behöver goda idéer och kompetenser inom alla områden, och vi behöver både erfarna miljökämpar och de som är nya medlemmar och som kan ifrågasätta, reflektera och inspirera.

Rådslagen är upplagda så att alla medlemmar ska kunna hitta en roll och tillsammans bidra till föreningens utveckling.

Kom gärna du också så kan vi tillsammans mobilisera fler för omställning till hållbar utveckling!

Varmt välkomna!

Mikael Karlsson, ordförande

PS. Du som ännu inte är medlem kan snabbt och enkelt bli ännu en viktig engagerad person i vår förening.