Två dagar kvar till nästa rådslag om mobilisering – i Lund, på lördag!

I lördags arrangerade vi det andra regionala rådslaget i Naturskyddsföreningen. Platsen var Uppsala och många deltog trots att det låg vår i luften och skogspromenader lockade.

Precis som på det första rådslaget i Umeå sprudlade samtalen av idéer om ökad mobilisering i föreningens frågor. I Uppsala lyftes bland annat viktiga tankar om systemtänkande och värderingsfrågor och betydelsen av en närvarande förening diskuterades. De viktiga skolfrågorna gavs hög prioritet och idéer om lokala initiativ för omställning och konkret miljöhandling bollades i samtalen.

Det var en mycket god stämning, roligt och givande. Jag lärde mig mycket och jag tror nog att alla träffade nya eldsjälar. Flera deltog för första gången i en föreningsaktivitet, vilket var särskilt roligt.

Kort sagt – en dynamisk, samhällsaktiv och miljöengagerad förening, med hjärtat i naturen, visade upp sina bästa sidor i Uppsala

Nu på lördag är det dags för nästa rådslag, i Lund. Läs mer om upplägget och anmäl dig gärna.

Välkommen!

One thought on “Två dagar kvar till nästa rådslag om mobilisering – i Lund, på lördag!

1. j ag är en kvinna född 62 och uppvuxen i lund.Kom tillstockholm när jag var 13 och har sen dess bott på östermalm. Råkade av en händelse se dej på tv idag. du är så lik filmskådespelaren colin firth(oscarn för kings speach) oc min man mikael som jaf varit gift med i 27 år.Dvs jag tyckte då först att du såg av de anledningarna väldigt snygg ut och sen lyssnade jag på allt vettigt du hade att säga.
    vi kanske ses ngn gång
    charlotte