Rösta fram bästa gröna blogg

Vi är nominerade i En lagom dos grönts bloggtävling ”Sveriges Bästa Gröna Bloggar 2011”. Tack till er läsare som nominerat oss, och tack i förväg till er som röstar på oss.

Vi är nominerade

Vi hoppas, och jobbar för, att vår blogg ska kunna bidra till att det blir lättare att ta till sig kunskaper om miljön. En tävling av det här slaget kan bidra till att fler känner till att vi finns. På så sätt har vi möjlighet att ge fler chansen att orka sätta sig in i miljöfrågor. Därför är det också viktigt.

Tanken med vår blogg är att skriva om det vi i föreningen arbetar med på sakfrågenivå, lyfta fram goda exempel och att försöka nyansera och förklara komplicerade begrepp. Vi tror att vi är på rätt väg, för antalet läsare växer hela tiden, ni stannar längre och längre på sidan och läser fler och fler inlägg. I statistiken ser vi också att det är fler och fler som länkar till oss, och det är vi naturligtvis jätteglada för, av samma skäl som vi är glada över nomineringen i bloggtävlingen. Vi märker att många gärna delar vår information, men ser också att kommentarsfälten ekar lite tomt. Betyder det att ni inte har några frågor? Eller att ni inte vågar fråga? Eller betyder det att ämnena vi skriver om inte engagerar? Vi tar väldigt gärna emot feedback om hur vi kan hjälpa dig att få svar på dina frågor och vilka ämnen du önskar att vi skulle ta upp.

Självklart blir vi jätteglada om vi vinner den här bloggtävlingen. Men alla bloggar i vår kategori (och övriga kategorier) gör ett fantastiskt jobb på olika sätt, så helt ärligt är vi nöjda bara miljöfrågan hänger med i det moderna informationsflödet. De tävlande i vår kategori – organisationsbloggar – är

Röstningen är uppdelad i två omgångar. I den första omgången tas tre finalister fram, som går vidare till röstningsomgång 2. Man kan rösta en gång per dag i varje kategori. Och du röstar här: http://www.enlagomdosgront.se/.

2 thoughts on “Rösta fram bästa gröna blogg

Kommentering är stängd.