Om bloggarna

Vi som bloggar är stolta medarbetare på Naturskyddsföreningens rikskansli.

I våra bloggar kan du bland annat läsa om Klimat, hav, skog, miljögifter och jordbruk som är våra viktigaste arbetsområden. Med bloggarna vill vi dela med oss mer av våra kunskaper, be om din åsikt i olika frågor, inspirera dig till att ta en sväng i skogen och låta dig inspirera oss och våra läsare till andra bra och roliga saker.

Dessutom hoppas vi att du vill bli medlem i vår förening. För vill du göra en enda insats för miljön så är nog det bästa att stötta oss, så gör vi resten. Du som redan är medlem vill vi också ge en bättre inblick i vart dina pengar tar vägen. Det finns mängder med berättelser och kunskaper som vi ivrigt ser fram emot att få dela med er. Sätt upp en prenumeration via e-post eller RSS, så att du inte missar något.

Regler för bloggarna

Naturskyddsföreningen välkomnar en öppen dialog förutsatt att användare visar respekt för andra och diskuterar sak, inte person. Det är okej att kritisera och väcka debatt men vi tolererar inte personangrepp. Naturskyddsföreningen förbehåller sig rätten att omedelbart ta bort olämpliga kommentarer och inlägg som:

  • Strider mot svensk lag.
  • Bryter mot lagen (1998:112) om elektroniska anslagstavlor och innehåller pornografiskt material, olaga våldsskildringar, hets mot folkgrupp, uppmanar till brott eller inlägg som bryter mot upphovsrätten.
  • Inte har någon koppling till Naturskyddsföreningens verksamhet.
  • Innehåller reklam som uttryckligen gynnar produkter och företag.
  • Är skrivna med ett stötande språk.

Användare som postar kommentarer eller inlägg som innehåller något av ovanstående kan komma att blockeras. Inlägg och kommentarer med illegalt innehåll kommer att polisanmälas.

Önskar du att ta bort eller anmäla olämpligt innehåll gör du detta genom att skicka ett e-postmeddelande till: webb@naturskyddsforeningen.se

Kontakta oss

Kontaktuppgifter till Naturskyddsföreningen.

Frågor eller synpunkter på bloggen? Kontakta webb@naturskyddsforeningen.se