Mona Wallin

Har du någon gång känt dig förvirrad över vad som är rätt miljöbeslut? Blir du galen av motstridiga besked i miljöfrågor när åsikter motsäger varandra så att du nästan är på väg att ge upp? Känner du igen bilden av strutsen som stoppar huvudet i sanden när det pratas miljöproblem men har någonstans innerst inne en vilja att inte vara strutsen? Det har i alla fall jag. Att jobba här på Naturskyddsföreningens rikskansli med tillgång till all den kunskap som finns här känns som en enorm lyx. En lyx som jag med den här bloggen har för avsikt att dela med mig av. Du som behöver en länk, någon att hålla i handen på din väg mot förståelse för miljöfrågorna, dig vill jag hjälpa.

Det är jag som ansvarar för att den här bloggen hålls igång. Jag jobbar på Naturskyddsföreningens rikskansli som webbkommunikatör.

Mina inlägg här starkt färgade av vad jag snappar upp på internet, men utgångspunkten är naturligtvis att berätta om vad som händer på rikskansliet och de frågor vi jobbar med.