Anmälan till lärarfortbildning i Norrköping har öppnat!

Den 17 juni anordnar Naturskyddsföreningen i skolan en fortbildningsdag i Norrköping, med fokus på framtidens samhälle, ämnesintegrering och ekologi. Under dagen får deltagarna testa Naturskyddsföreningens skolmaterial, träffa eko-experten Emelie Hansson och besöka utställningen Framtidsland, utsedd till Sveriges bästa utställning 2014. I utställningen får vi fundera över hur vi ska skapa ett hållbart samhälle i framtiden.

Läs mer! Nu har anmälan öppnat. Först till kvarn gäller!

Framtidsland

Fler fortbildningar finnes!

Om Norrköping ligger för långt bort kanske någon av våra andra fortbildningar passar? Mer friluftsliv i skolan har fortfarande platser kvar i Örnsköldsvik, Gävle och Umeå. Barnens hav  har fortbildningar både på väst- och ostkusten i Ängelholm, Höganäs, Öckerö, Sävö, Kalmar, Gotland och Sundsvall.

> Till alla Naturskyddsföreningen i skolans fortbildningar