Vi som bloggar

sanna_energifallet

Sanna Dufbäck

Kommunikatör och fortbildare för Energifallet sedan 2014. Projektledare för Energifallet i Skåne under hösten 2014. Naturgeograf som tidigare jobbat med Naturskyddsföreningens klimatnätverk och för Naturskyddsföreningen i Skåne.

Bor i Malmö men jobbar gärna från tåget till någon annan stans i Sverige.

Gillar kartor, långa tågresor, långa vandringar (ja, det hänger nog ihop…), att laga nya maträtter och är besatt av att dansa, framför allt salsa.

agnes_energifallet

Agnes Vungi

Kommunikatör för Energifallet sedan oktober 2013. Utbildad i globala frågor, har arbetat som lärarvikarie och sitter i styrelsen för Naturskyddsföreningen i Jönköping.

Bor och arbetar i Jönköping men är ofta på ute på äventyr med Energifallet runt om i landet.

Gillar skog, språk, trädgård och tåg.

helena_energifallet

Helena Lundmark

Energifallets projektledare sedan 2013. Tidigare uppdrag på TV4, UR, Världsnaturfonden WWF med flera.

Roligast med Naturskyddsföreningen: Kollegorna, Energifallet och att vara en liten kugge i omställningen till ett hållbart samhälle.

Gillar för övrigt: Hästar, havet, öppen eld, goda samtal och nya perspektiv.